9 de des. 2009

AMINATOU HAIDAR, LA DONA QUE AMARTELLA CONCIÈNCIES!


Ja fa quasi un mes que Aminatou Haidar no menja i la força que la manté en vaga de fam no és material. Després dels últims mesos carregats de casos de corrupció cada dia i l'avarícia sense límit d'algunes persones, encara es fa més gran la gesta d'aquesta dona saharaui.

La gent del seu país sobreviu al desert d'Algèria sota condicions extremes esperant un referèndum d'autodeterminació que mai no arriba perquè el Marroc no l'autoritzarà fins que no estiga segur de la victòria.

L'estat espanyol governat pel PSOE, sabent que és corresponsable de la situació, mira cap a una altra banda i prioritza acords comercials i de polítiques migratòries inhumanes amb l'estat magrebí, al dret a exirtir d'un poble expulsat per la força de la seua terra fa quasi 35 anys. prefereix negociar amb un estat que tortura i empressona tot aquell o aquella que discrepa amb el règim front a la defensa a ultrança dels drets humans. Un govern socialista que fa tractes amb estats antidemocràtics quan el que cal és lluitar decididament pels drets de les persones a viure en pau.

I és de la força de la raó des d'on emergeix la força que manté sense ingerir aliment Aminadou Haidar a l'aeroport de Lanzarote i és allà on rep la solidaritat de moltíssimes persones del món com ja la va rebre durant els seus empresonaments injustos.

L'activista saharaui podria haver acceptat l'asil polític o haver accepta el passaport marroquí però no, segueix somniant el seu país lliure i creu que la seua lluita a Lanzarote és vital per a la lluita e la seua gent. Sap que es una persona mediàtica i està disposada a arribar fins allà on faça falta. Poques persones tenen el valor que ha demostrat aquesta dona.

Molta energia Aminatou, el Bloc Jove estem amb tu, per un Sahara lliure!


Demà, dijous 10 de desembre a les 18 hores s'ha organitzat una "cadena humana" en la Plaça de la Mare de Déu de la ciutat de València i a continuació, s'iniciarà una marxa fins a la seu de la Delegació del Govern, on els participants romandran concentrats per a "continuar exigint al govern espanyol que permeta el seu retorn immediat i sense condicions a El Aiyun"



2 comentaris:

Tamara Folguerà ha dit...

Rosella gràcies per l'entrada!

besets de puça!

Anònim ha dit...

VISCA ISRAEL I VISCA EL PAÍS VALENCIÀ!!

Els valencians som de cultura cristiana, quina vergonya que gent valencianista defense la conducta masclista dels islamistes...
com tracten a la dona i als gais en els països islamistes??